این مجموعه شامل چندین کتاب اشپزی می باشد.
امروزه صنعت آشپزی و مدیریت خانهداری به یکی از رشتههای دانشگاهی تبدیل شده است و از موقعیت سنتی خود خارج گشته و زندگی زیبای شما را تحت تأثیر خود گذاشته است. شما با روبرو شدن یک سفره رنگین اولین پیشامدی که بر ذهنتان حاکم می گردد، این تصور است که برای تهیه غذای خوشطعم و مفید باید مبالغ هنگفتی را هزینه کنید، تا غذاهای متنوع آماده گردد، در حالی که واقعیت چیز دیگری است که خانم خانه با در نظر گرفتن اقتصاد خانواده میتواند از کمترین امکانات بهترین استفاده بهینه را داشته باشد.
می خواهید با یک غذای جدید خانواده خود را شگفت زده کنید؟
به دنبال غذایی هستید که تناسب اندام و سلامتیتان حفظ شود؟
به فکر جمعه هایی متفاوت به دور میز غذا هستید؟
امروز چی بپزم؟
پاسخ به همه این سوالات را در این مجله خواهید یافت. همچنین در بخش مدرسه آشپزی با ریزه کاری هایی که آشپزهای حرفه ای برای ایجاد مزه هایی متفاوت در غذاهای خود به کار می بندند نیز آشنا خواهید شد. با مطالعهی این کتاب، میتوانید خاطره سرو بهترین و لذیذترین غذا ها را در کام و خاطر میهمانانتان ثبت کنید.
در بخشی از کتاب اشپزی میخوانیم:
رول کدو و پنیر
یک عدد کدو سبز، یک عدد خیار و یک عدد هویج را به وسیله چاقویی تیز به صورت ورقههای نازک برش بزنید. ورقههای کدو سبز و خیار را روی یکدیگر قرار دهید سپس هویج و یک ساقه کرفس (مکعبی ریز خرد شده) را روی آنها قرار دهید. 100 گرم پنیر لبنه و 100 گرم جعفری پاک و خرد شده را روی نوارها بریزید و آنها را به صورته رول، فرم دهید. رولها را در ظرف مورد نظر بچینید، روی آنها را با گوجه فرنگی مینیاتوری و مقداری جعفری تزیین و سرو کنید.
رول کدو و بادنجان
در ظرفی 2 عدد کدو سبز (ورقهای خرد شده)، 2 عدد بادنجان (ورقهای خرد شده)، 30 گرم کره (ذوب شده) با یک حبه سیر (کوبیده شده)، مقداری نمک و فلفل سیاه را بریزید و با دست زیر و رو کنید تا کامل مزهدار شوند. تابه گریل را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.ورقههای کدو و بادنجان را در تایه گریل کنید سپس آنها را از تابه خارج کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا کاملا خنک شوند. در ظرفی، 100 گرم پنیر گودا، 100 گرم پنیر ماسکارپونه و 30 گرم مغز گردو را بریزید و هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند. کدو سبز با روی سطح کار قرار دهید سپس روی آن به ترتیب بادنجان، کمی از مخلوط پنیر و 6 عدد ساقه پیازچه (پاک و خرد شده) را بریزید و رول کنید. روالها را با خلال چوبی محکم کنید. تعدادی گوجه فرنگی مینیاتوری تولید شده روی آنها قرار دهید و با برگ رزماری و برگ نعناع تزیین و سرو کنید.
معرفی کتاب تدارک و تهیه غذا
مولفان: شهرزاد رکنی، تلما ذوقی
از جمله مهمترین وظایف زنان در امر مراقبت و پرستاری از اعضای خانواده، خصوصا کودکان، نظارت و کنترل بر چرخهٔ تدارک و تهیه غذاست. نیروی انسانی کارآ، حاصل تغذیهٔ بهینه در دوران جنینی و کودکی به طور خاص و همچنین درطول سالهای مفید زندگی می باشد. با توجه به مسئولیت پرورش جنین که به حکم خداوند به زنان واگذار شده و همچنین ادامهٔ این مسئولیت الهی که تا دو سال اوّل زندگی کودک در پستانِ مادران نهفته، مراقبت تغذیه ای آغاز زندگی انسان به عهدهٔ زنان می باشد و این یک مسئولیت غیرقابل انکار است. به حکم سنت، فرهنگ های مختلف جهان از جمله کشورمان ایران و به دلیل ویژگیهای شخصیتی زنان، مراقبت و تأمین سلامت (در ابعاد کلان) اعضای خانواده بعد از دو سالگی نیز، همچنان بر دوش زنان و مادران خانواده می باشد. آگاهی از عوامل تأثیرگذار و چگونگی نقش آنها در امر مراقبت و تأمین سلامت اعضای خانواده، بهترین و مطمئن ترین راه دستیابی به این مهم است. امروزه، آموزش زنان از جملهٔ مهمترین روش های مداخله ای ایجاد بهبود در رشد و توسعه ملت ها شناخته شده است. از آنجا که غذا مهمترین عامل تأمین رشد و سلامت انسان است، هدف این مجموعه ایجاد آگاهی و شناخت لازم به منظور کسب موفقیت در تقاضا و تهیه غذای سالم و مناسب برای اعضای خانواده می باشد.
کلمات کلیدی: آموزش خانه داری، نکات خانه داری و آشپزی، آموزش آشپزی، آموزش پختن غذا، اصول خانه داری،
مبلغ واقعی 33,000 تومان 30% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 23,100 تومان
برچسب های مهم
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا